Indonesië in perspectief

18 dagen v.a. € 3.585,-

Een bootreis rondom de Indonesische archipel: is dat niet als een droom die in vervulling gaat? Het Instituut voor Internationale Excursies nodigt u uit in te schepen op het comfortabele ms Rotterdam van de Holland America Line voor een exclusieve en boeiende zeereis. Ga naar reis...

Bootreis Ijsland - Oog in oog met de elementen

15 dagen v.a. € 1.985,-

Tijdens deze gevarieerde, avontuurlijke en indringende reis maakt u kennis met de oude wereld van de Vikingen en de moderne wereld van hun nakomelingen. Deze unieke bootreis met vertrek uit en aankomst in Oostende, wordt uitgevoerd door het Instituut voor Internationale Excursies in samenwerking met de Belgische reisorganisatie All Ways. Het ms Voyager is een comfortabel schip en aan boord heerst een vriendelijke en warme sfeer. Ga naar reis...

Zoek & Boek

Uitgelicht

voorkant brochure 2014 homepage

BELANGRIJK:
Vanaf 2014 geeft het IvIE geen eigen brochure meer uit, maar zijn de bootreizen van het IvIE terug te vinden in de brochure en op de website van Voyage & Culture, onze zusterorganisatie. Lees meer..

Special Interest

thema_special_interest

Als exclusieve reispartner van de Hermitage Amsterdam nodigen wij u uit deel te nemen aan inhoudelijke reisprogramma’s naar verschillende bestemmingen, dikwijls naar aanleiding van de tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam. Lees meer..

Actueel

thema_uitgelicht

Institute of Travel, waartoe IvIE behoort, en ITG Companies verenigen hun krachten door samen een boeiend en afwisselend programma aan te bieden voor zowel Cultuur en Natuur reizen binnen en buiten Europa.
Lees meer...

Partner

thema_partner_NRC

In samenwerking met NRC organiseert  IvIE de zogenoemde NRC Handelsblad Academies. Deze studiereizen onderscheiden zich onder meer door een cultuurhistorische en/of politiek-maatschappelijke invulling rondom een (actueel) thema. Lees meer..